Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Tidig morgon

Publicerad 2012-05-24 14:09:32 i My life 24/7,

06:20 stod klockan på när Liam slog upp sina blå ögon imorse. Blev lite välling och en shake för mamman. Satte oss sen framför Disney Junior en timme innan vi begav oss ut strax innan kl 08. Var varmt och skönt redan då :) Marie och Olivia gjorde oss sällskap ute på gården några timmar me. Alltid lika kul. Liam och Olivia kommer så bra överens och skrattar och har kul tillsammans.

Vi var ute till klockan var runt halv 12, då det var dags för lunch. Liam sover nu middag och det kommer han göra antagligen fram till jag väcker honom kl 15. Älskade lilla sömntuta. Solen tar hårt på honom. Men det är så kul att va ute och se glädjen i hans ögon när han springer runt och leker, samlar stenar och gungar. Mitt fina lilla hjärtegryn ♥

Här är lite bilder från morgonen/förmiddagen:






Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på [email protected].

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela