Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Hemåt.

Publicerad 2010-07-27 08:41:15 i My life 24/7,

Nu på förmiddagen bär det av hemåt för att jag glömde halva rumpan på vägen hit igår. Skulle haft mitt digipass så jag kan betala mina räkningar och det jag vunnit på tradera. Dessutom skulle ultraljudsbilderna me :) Men inget av de kom me igår, så jag får snällt sätta mig på bussen pch skumpa hemåt igen, för idag jobbar Henke, på  nån skola, som jag helt plötsligt glömt vad den heter. SNARK (!?) HAHA.

Sen blir det jobb ikväll på Mff.
MFF-Fulham, en träningsmatch, ska se hur trött jag är i ryggen efter dagens match, sen i helögen blir det jobb fre-sön 8-22. 14 timmars pass och jag känner redan nu att jag kommer att vara smått död när jag åker hem på söndag, 42 timmar på en helg, är inte friskt. Men välbehävliga pengar iallafall :)

Nej nu ska jag göra mig i ordning. Bussen går 09.07. Ses snart igen.

Talk to you soon.
**

Budgivning.

Publicerad 2010-07-25 13:36:48 i My life 24/7,

Henke och jag sitter på Tradera och budar på bebiskläder, vi börjar nog bli lite galna här tror jag ;)

Men skitkul har vi, har redan vunnit två st :) Och fler ska de bli :D

Nyss hemkommen.

Publicerad 2010-07-25 00:23:14 i My life 24/7,

Jag har nyss kommit hem efter en toppendag med Henke :) Vi jobbade först på MFF (som publikvärdar) och trots att jag fick ont i ryggen av att stå så mycket så var det värt de. Vi vann ju!! :) Sen hade Henke planerat en massa gulligheter, blandannat en middag på Elysee i Malmö, där vi åt fondue, åååh massa mums, tror både bebis och jag blev proppmätta idag :) 

Vi firade ju vår ettårsdag idag, blev tillsammans 090724 :) Tänk att vi varit tillsammans ett helt år och vad mycket som har hunnit hända :) Både bra och dåliga saker. Den bästa saken som hänt detta året änsålänge är ju bebisen i magen :) Kan ju inte bli bättre tycker jag :) Det näst bästa är ju att vi har varit tillsammans ett år och att jag älskar honom mer och mer för varje dag som går :) Min älsklings skrutt =)

Kan ju inte bli mer underbart än så :) Vi var ju dessutom på bio idag och såg Knight and Day. Gaaaaaanska kass film om man säger så, inte direkt någon av mina favoriter :) men nu har man iaf sett den me :)

Neej, nu ska jag krypa till kojs med mina svullna ben och fötter och vårda min förbaskade hosta som suttit i över en månad :(

GODNATT!!

Talk to you soon.
**

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela