Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Planering förlossning/bb-väska

Publicerad 2013-12-19 14:54:46 i My life 24/7,

Nu blir det kanske lite upprepning av bilder här idag men så får det va när jag nu planerar väskan som ska med in till förlossningen. :) så detta är vad vi planerat änsålänge:


Uppe f.v
Windstopper overall strlk 56 - POP
Mössa strlk 50/56 - H&M
Grått set strlk 50 - H&M
Vitt set strlk 50 - H&M
Mustasch set strlk 56 - KappahlPaket med blöjor strlk 1 - Libero
Mysig filt - Gekås
Napp strlk nyfödd - MAM

Något vi glömt till lillebror? Står ganska still just nu :p

New in till lillebror

Publicerad 2013-12-19 11:39:02 i My life 24/7,

Lite nytt har det blivit till lillebror trots att vi i princip har allting från Liam kvar sen innan, Tänk att det är tre år sen vår stora kille föddes nu. GALET. Två månader till sen har vi en liten bebis här hemma igen. Spännande!
 
Ny bilstol, britax babysafe II plus SHR
 
 
Smått och gott från Gekås, lite nappar etc.
 
 
Kläderna som ska ner i BB-väskan, som vi hoppas inte lillebror är för stor för. Kläderna är iallafall i storlek 50.
 
 
Sist men inte minst, en citykorg till Liams gamla Emmaljunga Nitro som är den vagnen som funnits hos oss längst, alltså ända sen maj 2011. Färgen heter pp black/lime och den kommer lillebror glida fint i fram till hösten anländer till oss nästa år. 
 

Storebror

Publicerad 2013-12-17 12:35:00 i My life 24/7,

Märker att det är ett ganska bra tag sen jag var här inne och skrev, har haft fullt upp med livet och skolan. Har ju inte ens fått tummen loss att berätta den stora nyheten! Liam ska bli storebror! Den 17e februari är Liams lillebror beräknad att födas.

Jag själv har fortfarande fullt upp i skolan och är färdig undersköterska den 19e januari. Än är terminen inte slut och har en del uppgifter plus ett gymnasiearbete som ska slutföras innan jag kan kalla mig usk! Hoppas ni har det bra där ute i stugorna, ska försöka bli bättre på det här med att blogga nu dem sista två månaderna. För det är precis så det är exakt två månader kvar innan lillebror är beräknad att komma! Så idag glider vi in i v32 (31+0).Vi hörs snart igen. Stor kram ♥♥

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela