Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Saw 3D..

Publicerad 2010-10-31 23:32:27 i My life 24/7,

Har nyss kommit hem från biografen med Henke. Vi var och såg Saw 3D, bara massa blod och skit. Dessutom var bebis fullkomligt vaken under hela filmen, vilket gjorde det svårt att koncentrera sig på något annat än att hela magen studsade fram och tillbaka. Varken jag eller bebis gillade denna filmen. Hade förväntat mig fler 3D effekter och att där var mer handling i filmen. Tyckte den var ganska misslyckad faktiskt.

Ja, inte mycket ros att ge åt denna filmen, men ibland måste jag bara vara negativ. :)

Henke och jag sitter och nördar vid varsin dator nu, han spelar RS, antagligen med tvillingbrorsan, jag sitter och bloggar. Bebis har nog somnat nu, känns så iallafall. Ska va uppe till halv ett, ett någon gång. Inte lönt att försöka sova nu, för då ligger jag bara och vrider och vänder på mig. Då sitter jag hellre uppe tills ögonen går i kors :)

Ska iallafall lämna bloggen för en stund. Blir antagligen FB istället.

Talk to you soon.

**

Nyyyyyyyyyyyyyyy dator :D

Publicerad 2010-10-31 20:05:32 i My life 24/7,

Japp, så är det, sitter och bloggar vid min (och Henkes) nya dator, den är iof rosa, men det gick han me på, älskade sambo! Mohaha :) älskar den iallafall. En lagom liten sak, en Sony Vaio. Köpte till en väska, en mus och en fläkt för en billig peng, så har allt som behövs till min lilla ängel :)

Här kommer en bild på den iallafall, visst är hon fin? :)GRAVIDITETSLISTA

Publicerad 2010-10-31 19:24:25 i Graviditeten Liam ♥,

Jag fick reda på att jag var gravid: 8e april 2010 :)

Såhär fick jag reda på det: Tog ett gravtest hemma, sen sprang jag till ungdomsmottagningen för att jag trodde testet visade fel :P

Detta gjorde jag efter att jag fått beskedet: Ringde mamma, så att hon fick lugna mig, jag grät nästan.

Jag tror det kommer att bli: Flicka.

Det här undviker jag att äta och dricka: Det man inte ska äta typ? :P och alkohol självklart ;) Men jag missbrukar mjölk! :P 

Lukter som jag inte klarade av i början: Hmm, jadu svårt, det var nog ganska många, mådde ju illa och spydde :O

Följande små egenheter har jag fått: Ingen aning :O

Första gången det rörde sig i magen: Hmm, jadu kände väl bubbel i magen relativt tidigt, exakt vilken vecka det var minns jag inte riktigt :O

Första gången det började sparka ordentligt: Innan ultraljudet har jag för mig, så i mitten på juli, har jag för mig det var :)

Såhär kändes de första sparkarna: Haha konstiga, hela magen kändes bara allmänt konstig, svårt att förklara hur de kändes :O

Musik jag spelar för bebisen i magen: Winnerbäck, 25000 gånger om dagen och lillen börjar dansa, h*n är en duktig liten fis :)

Magen började synas: Hmm, enligt många runt vecka 20, innan dess kunde jag dölja den :P

Såhär kände jag vid ultraljudet: Fullkomlig glädje av att det bara var EN frisk liten lillfis i magen :P

Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det: Häääftigt ;) fast nu hör jag dem varje gång jag är hos barnmorskan, så nu är det inte lika häftigt längre, men skänt att höra att hjärtat slår precis som det ska :)

De första mammakläderna var: En rosa t-shirt, där det står bebis på magen :)

Mina favoritmammakläder: Mammabyxorna, sååå sköna och mina linnen funkar ju fortfarande ;) Så de är mina självklara favoriter :)

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela