Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Nyårsafton idag, livet känns lite upp och ...

Publicerad 2010-12-31 18:30:49 i My life 24/7,

Nyårsafton idag, livet känns lite upp och ner just nu, men det är inget jag behöver gå in på idag. Ska försöka hålla humöret uppe, trots att känslorna svallar över. Är Påväg till Henkes mamma och Peter för att fira nyår där. Mitt första nyktra nyår på väldigt, väldigt länge. Dagar som dessa man önskar att man inte ammar ;-) men men, kan ta igen det nästa år.. Bara för att jag har barn hindrar det inte mig från att gå ut och ta en drink med mina vänner :) man blir ju inte tråkig bara för man blir morsa ;-) ajja, nu är vi snart framme. Får önska er alla ett gott nytt år och så hörs vi imorgon. Nytt år, nya möjligheter :)

Liam 3 veckor :)

Publicerad 2010-12-30 15:35:12 i ♥Liam 0-3 mån♥,

Herregud vad tiden springer iväg när man har barn. Jag tyckte tiden gick snabbt innan, men detta är ju makalöst. Liam har blivit en stor liten kille nu. Har kommit över 4 kg strecket och väger nu 4055 gram :) Han gör allt en bebis ska göra, äta, bajsa, kräka och skrika :) Haha. Han har även börjat le och småskratta. Värmer gott i hjärtat de där :) Amningen funkar till viss del nu, men jag kompletterar med ersättning. Eftersom jag inte är så förtjust i att amma hela tiden då det gör ont :(

Han har även börjat sova bättre på nätterna. Han har förstått att han ska sova längre på natten och inte lika länge på dagarna :) han bara småslumrar på dagarna :P

Känner att bloggen glöms bort en hel del nu, inte så kul, vill ju ha kvar alla läsare :O Hoppas ni har överseende med mina dåliga uppdateringar!! :) Lovar att bättra mig när alla bitar fallit på plats :)

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela