Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Amen tjena appen!

Publicerad 2011-09-28 14:13:40 i My life 24/7,

Ja, nu har ju blogg.se appen äntligen lanserats. Har inte kollat in den riktigt ännu men jag börjar iallafall med ett inlägg därifrån. Jag väntar på att Liam ska somna, men just nu står han o hoppar i sängen så det går väl sådär med de!

Haha, vi har iallafall haft mammagrupp på bibblan idag där vi snackade barnböcker och barnmusik/visor. Ganska intressant, var ju själv en bokmal innan men de har trappats ner gandka rejält. Ägnade ju en sommar för nåt år sen med att läsa systrar i jeans del 1 till 4. O dem e på typ 3-400 sidor var. Tog typ 2-3 veckor sen va alla utlästa! ;) hehe nej. Ska fortsätta sorters tvätt nu. Ciao ciao, kommer förresten en rolig nyhet om ett tag så stanna kvar! :)

Wordfeud.

Publicerad 2011-09-20 21:58:02 i My life 24/7,

Nu har Liam somnat efter en lång dag. Funderar själv på att hoppa till sängs om en stund.
Får inte tag i Henke, så inte lönt att anstränga sig på den fronten.
Får gå och diska lite nappflaskor och sedan lägga mig i sängen och nörda wordfeud.

Ni får adda mig, de vet ni va? ;)
LiamsMorsa heter jag där!
Hörs imorgon bloggisar.

Stor kram ♥Åh vad jag saknar dig gubbstrutt! ♥

Nyss hemkommen.

Publicerad 2011-09-20 18:19:50 i My life 24/7,

Har varit ute o promenixat sen kl 12.30 idag och har precis kommit hem. Är förbaskat trött nu men Liam har haft de jättekul. Liam har hittat sin favoritkompis på babycaféet, en annan liten pojk på snart 11 mån. Dem kryper efter varandra och leker så fint. Verkligen jättekul att se.

Vi mötte som sagt upp Johanna och lilla Nelly och det är dem vi har umgåtts med hela dagen. Åh vad pytteliten Nelly är, kan inte ens tänka mig att Liam varit så liten, haha kändes lite småläskigt att hålla den lilla plutten, men ack vad söt hon är :)

Nu har vi iaf kommit hem, Liam har ätit sin middag och sitter nu och äter lite riskakor, leker och chillar :) Jag själv har lite dåligt samvete, då jag både åt macka och en bakelse idag. Fy fy. Men en dag får man faktiskt synda, back to nyttigt imorgon igen, inte så att jag dör direkt! :)

Nej nu kallar Liam, så jag får stänga ner datorn nu. Hörs senare.
Stor kram Bloggisar ♥
Tänk att du varit så liten mammas finaste, här är du två månader gammal!
Åh vad jag älskar dig ♥

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela