Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Det var inte igår! Hej! :)

Publicerad 2012-07-07 09:20:42 i

Vi har full rulle här hemma hela dagarna. Har varit varannandags väder den senaste veckan så ena dagen har vi suttit inne medan vi andra dagen varit nere på badet / Lomma beach. Så nu har mamman i huset äntligen fått lite färg på fläsket. ;) Liam älskar ju att bada så för mig passar det perfekt att va i solen på stranden, båda vinner på de. Mamman blir brun o Liam får badat :) Är iallfall inte långt kvar tills Liam börjar förskolan och jag börjar plugga :) Han börjar den 1a augusti och jag den 14e :) Ska bli skönt med "riktiga" rutiner. Ska jag vara ärlig så längtar jag till skolan. Dock gör det fortfarande lite ont i mammahjärtat när jag tänker på att någon annan ska ta hand om Liam. Men det kommer gå superbra! Det är jag helt säker på! :) Nej nu ska jag återgå till Händige Mannu på Disney Junior! :) Stor kram bloggisar <3

Kommentarer

Postat av: Cissi

Publicerad 2012-07-13 08:03:06

Så det ska vara på sommaren, strandhäng istället för att sitta vid datorn!

Svar: Haha, jovisst, men nu har de varit urdåligt väder så inte så mkt till strändhäng längre ;)
Veronica, Mamma till Liam :)

Postat av: LILITH - Borderline & mamma

Publicerad 2012-07-17 18:26:12

Jag gillar också rutiner. Och hur skönt det än är med semester så kan jag erkänna att jag längtar lite till dagis och skola börjar igen.

Svar: Jag har inte direkt haft några vidare rutiner förut. Utan har mest tagit dagen som den kommit :) Så därför ska de bli skönt att Liam börjar dagis och jag börjar skolan :)
Veronica, Mamma till Liam :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela