Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Nu är hjärtat helt igen.

Publicerad 2012-07-22 20:51:36 i My life 24/7,

Hej ni fina!
 
I eftermiddags mötte jag upp mamma på City gross då hon tyckte hon kunde köra mig och mina tunga kassar hem, då hon ändå skulle lämna av Liam. Lite snålskjuts tackar man ju inte nej till haha. Kylen och frysen är iallafall fulla nu. Så jag slipper gå iväg och handla nu i veckan. 
 
Lillhjärtat är iallafall lagd i sin säng och där är tyst i rummet nu så jag tror han somnat. Jag ska värma en kanelbulle och ta ett glas mjölk. Imorgon väntar kanske en tur till utebadet ifall vädret håller i sig. Håll tummarna!! 
 
Stor kvällskram ♥
 
 
Saknar min bebismage, kan lugnt säga att jag längtar massvis tills ja får uppleva det igen. Men just nu är det plugg som gäller. Så bebis får vänta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela