Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Mello

Publicerad 2012-03-11 00:57:21 i My life 24/7,

Vi satt parkerade i soffan kl 20:00 för att titta på Melodifestivalen. Liam hade svårt för att somna för han kräktes precis innan vällingen o fick sen på nån konstig vänster av nappen till flaskan o hällde välling i hela soffan. Underbart kladdigt haha! :) han somnade iaf efter ett tag. Antagligen blev de mycket mat eller något för jag kan inte annars komma på varför han skulle kräka bara sådär. Min stackars lilla skrutt <3

Mina favoriter ikväll var helt klart Danny, Loreen, Dead by april och Ulrik Munther. Så att Loreen vann gjorde mig absolut ingenting. Hon kommer ta Eurovision med storm, det är jag helt säker på!

Morgondagens planer består först och främst av babysim 09.30 och sen lunch med Liams morfar m familj kl 13. Ända sen jul vi träffade dem senast så det var verkligen på tiden tycker jag.

Har krupit ner under täcket nu så ska strax sluta mina blå och hoppas på att natten blir lugn fram tills klockan ringer kl 08.

Så med de säger jag godnatt fina bloggisar.
Stor kram<3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela