Veronica | Mammaliv - Studerande - Gravid

Andra maj tvåtusentolv

Publicerad 2012-05-02 23:57:26 i My life 24/7,

Solen har lyst på oss hela dagen och termometern har visat närmre 20 grader. Förmiddagen spenderades på familjecentralen med Marie och Lina m barn. Trevligt som vanligt. Blev lunch där för Liams del så han lugnt kunde somna i vagnen på vägen hem. I eftermiddags blev det en promenad i solen bort till diverse affärer för att inhandla lite nödvändiga ting som näsdroppar och grejer. (Intresseklubben antecknar fint och väl nu va?) :) Blev även en tur till fusksolen för att bättra på brännan litegrann, hello beach 2012.
Har iallafall kollat på dagens BB avsnitt för en stund sen och intagit kvällens obligatoriska gurka/morötter och dippa. Lika mumsigt som vanligt. :)
Så nu ska jag krypa ner i sängen, eller jag ligger redan i sängen, ska stänga ner bloggen för dagen iallafall :)
Stor kram bloggisar♥
I brist på några bilder från dagen bjuder jag på en liten Liam på typ 2-3 mån :)
Mammas älskade lilla lillfis ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Hej! Välkommen till min blogg. Jag heter Veronica och är 23 år gammal. Jag blev mamma till min son Liam den 9 dec 2010. Just nu pluggar jag till undersköterska och är klar i mitten av januari. Jag är även gravid med Liams lillebror som är beräknad att anlända till oss i mitten av februari. Hoppas ni ska trivas här hos oss. Vid kontakt mejla mig på thisisme.blogg@live.se.

Veronica, Liam 101209, Lillebror 140217

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela